Ambassadör - Hur blir du Allergenius-ambassadör?

Är du intresserad av att bli vår ambassadör? Vi vill att alla ska kunna ha roligare tillsammans med husdjur – trots allergi - och vi är övertygade att du känner lika. Att vara vår ambassadör innebär att du via ditt nätverk kan sprida information om våra produkter för att tillsammans med oss bidra till att hjälpa pälsdjursallergiker i deras vardag. 

Dela och informera som ambassadör för Allergenius

Dela på sociala medier. Som ambassadör kan du informera dina vänner om erfarenheterna av våra produkter (på både våra, dina egna och andras sociala medier) och att det finns mera information om allergi på Allergenius.se. 

Gästblogga på vår hemsida

Här kan du som ambassadör berätta din egna historia, hur du hanterar din allergi i vardagen och dela med dig av olika tips och råd. Gör så här: maila oss på info@medi-tec.se och skriv lite kort vad du vill berätta om. 

Skriv recensioner om våra produkter

  • Skriv gärna om dina erfarenheter och ge betyg på vår facebooksida.
  • Du kan även skicka in ditt utlåtande om vårt specialschampo till info@medi-tec.se  och gärna en fin bild på din hund, så lägger vi upp det på hemsidan under kundutlåtanden.
  • Om du använt vårt Allergiprofiltest, skriv gärna till oss på info@medi-tec.se  och berätta hur det har fungerat för dig så förmedlar vi dina utlåtanden via vår hemsida.

Bidra till att etablera vår "uppfödarelista"

Många hör av sig till oss och vill få kontakt med uppfödare som allergentestar sina valpar. Vi avser upprätta en sådan lista på allergenius.se. Informera oss gärna om uppfödare du känner till som är positiva till att testa.

ambassadör för allergenius hund

Deltaga och synas på event

Vi vill synas där hund- och kattägare befinner sig! Genom att sprida information om produkterna, och att du samtidigt kan berätta om dina erfarenheter, når vi ut på bästa sätt. Det kan röra sig om att närvara vid hund- och kattutställningar, mässor, jaktträffar, rasklubbträffar eller att besöka din lokala zoobutik och veterinär. 

  • Konsumentbroschyrer. Vi kan bistå med konsumentbroschyrer som informerar om schampot och dess effekt. Gör så här: Beställ hem broschyrer om våra produkter här.
  • Tryck för kläder. För att du ska synas bra kan du även beställa textiltryck med vår logga som kan strykas på valfritt plagg för att visa att du representerar Allergenius®. Gör så här: maila oss på info@medi-tec.se och beställ så många tryck du behöver.
  • Allergenius koppelreflex. Kan tillhandahållas t.ex som priser vid events eller om du som ambassadör vill synas bättre.
  • Sponsring till event. Gör så här: Maila oss på info@medi-tec.se senast tre veckor innan datumet för eventet. Skriv ”Event ambassadör” i ämnesraden. Lämna ditt namn, dina kontaktuppgifter och gärna lite kort information om dig. Berätta vilket evenemang du tänker delta i och på vilket sätt du är engagerad. Meddela även hur många textiltryck, broschyrer och eventuella sponsorpriser du önskar att få. 

 

Om ovanstående aktiviteter inte passar just dig får du gärna kommunicera med oss på vilket sätt du vill bidra genom att maila oss.