Vill du bli vår ambassadör?

Att vara vår ambassadör innebär att du via ditt nätverk kan sprida information om våra produkter för att tillsammans med oss bidra till att hjälpa pälsdjursallergiker i deras vardag. Vi vill att alla ska kunna ha roligare tillsammans med husdjur – trots allergi.

Dela och informera

– Dela på sociala medier. Informera dina vänner om våra aktiviteter och att det finns mera information om allergi på Allergenius.se samt Medi-Tec.se. Dela gärna med dig av dina erfarenheter av våra produkter ( på både våra, dina egna och andras sociala medier).

– Gästblogga på vår hemsida. Här kan du berätta din egna historia, hur du hanterar din allergi i vardagen och dela med dig av olika tips och råd. Gör så här: maila oss på info@medi-tec.se och skriv lite kort vad du vill berätta om. 

Deltaga och synas på event

Vi vill synas där hund- och kattägare befinner sig! Genom att sprida information om produkterna, och att du samtidigt kan berätta om dina erfarenheter, når vi ut på bästa sätt. Det kan röra sig om att närvara vid hund- och kattutställningar, mässor, jaktträffar, rasklubbträffar eller att besöka din lokala zoobutik och veterinär. 

Konsumentbroschyrer. Vi kan bistå med konsumentbroschyrer som informerar om schampot och dess effekt. Gör så här: Beställ hem broschyrer om våra produkter här.

Tryck för kläder. För att du ska synas bra kan du även beställa textiltryck med vår logga som kan strykas på valfritt plagg för att visa att du representerar Allergenius®. Gör så här: maila oss på info@medi-tec.se och beställ så många tryck du behöver.

Allergenius koppelreflex. Kan tillhandahållas t.ex som priser vid events.

Sponsring till event. Gör så här: Maila oss på info@medi-tec.se senast tre veckor innan datumet för eventet. Skriv ”Event ambassadör” i ämnesraden. Lämna ditt namn, dina kontaktuppgifter och gärna lite kort information om dig. Berätta vilket evenemang du tänker delta i och på vilket sätt du är engagerad. Meddela även hur många textiltryck, broschyrer och eventuella sponsorpriser du önskar att få. 

Skriv recensioner om våra produkter

- Du kan skriva om dina erfarenheter och ge betyg på vår facebooksida.
- Du kan även skicka in ditt utlåtande på info@medi-tec.se om vårt specialschampo och gärna en fin bild på din hund, så lägger vi upp det på hemsidan under kundutlåtanden.
- Om du vill berätta om någon av våra andra produkter tar vi gärna emot det på info@medi-tec.se  och förmedlar vidare via vår hemsida.

Om ovanstående aktiviteter inte passar just dig får du gärna kommunicera med oss på vilket sätt du vill bidra genom att maila oss.