Allergenius Derma Treat&Care Utlåtanden ifrån testgruppen

Här nedan kan du ta del av erfarenhter

Anne

Vi har haft mycket god effekt på klåda/irritation på vår hunds tassar efter att ha använt er gel regelbundet, morgon o kväll i en dryg veckas tid. Så glada då vi under närmare ett års tid provat rekommendationer om diverse cortison, svampmedel mm utan tillstymmelse till resultat. Burken/flaskan är användarvänlig. Vi har fortfarande kvar lite men undrar hur vi framöver kan skaffa påfyllning om det behövs. Så tacksamma att vi fick testa och mycket nöjda m resultatet!

Sofi

Det är de bästa vi testat. Vi använder de vid mungipor 2ggr per v och håller då borta svamp/fukteksem. Använder även nu mellan trampdynorna en gång i veckan för att slippa den vanliga svampen nu när de börjat bli blött och vi är nöjda. Hoppas fler får möjlighet att testa denna produkt och att den snart finns i butik. Förpackningen ni valt denna gång är lätt och smidig att använda.

Ann-Kristin

Jag upplevde att salvan stillade klådan. Bra förpackning med pumpfunktion, lätt att applicera.

Lena

Jag tycker den var väldigt bra. Både läkte och blev mycket finare väldigt snabbt. Missfärgning/svamp, som fanns försvann helt. Hade lite problem först med att det kom lite mycket först. Men fick kläm på hur jag skulle göra. Väldigt bra produkt som gjort att hunden fortfarande är fin och ingen svamp.

Helena

Jag har nu använt eran gel i ett par veckor på min chihuahua som kliade på sina tassar. Jag upplever en klar förbättring på dessa veckor och jag upplevde att det lindrade direkt vid applicering. Pumpen som gelén är i är mycket smidig och lätt att använda. Jag kommer fortsätta använda denna produkt!

Malin

Nu har jag testat produkten rejält. Hösten ger ju min allergiska hund lätt röda tassar. Det funkar jättebra med produkten om det inte blivit sårigt och vätskar, då svider det för mycket och jag upplever att det irriterar huden lite då. Men det vanliga röda som obehandlat kan leda till svamp under tassarna, det funkar det toppen på. Så jag har använt en gång per dag under tassarna, bara nån droppe per tass och min Ayla har haft överlag ovanligt fina tassar trots en blöt höst. Så helt klart en bra produkt att ha till hands.

Magdalena

Jag har nu provat produkten på vår hund och jag upplever tyvärr inte att jag ser några större förändringar på vår hund, dvs jag upplever inte att gelen hjälper mot hennes hudirritation. Jag upplever att tuben fungerar bra och har inga övriga funderingar eller synpunkter.

Annika

Har en dansk svensk gårdshund. En tik 5 år gammal som efter dräktighet tappat mycket päls och fått problem med klåda, mjällbildning. Inga rodnader el sår i huden. Det börjar med att hon ”naggar” sig på framtassarna. Man märker att hon har klåda. Lite upphöjningar i (huden) pälsen. Jag har tvättat henne med Selsun vilket har lugnat hudbesvären någon dag men sedan har besvären återkommit. Har testat gelen i en vecka. Avsevärt minskat hudirritation mellan skulderbladen där den vita pälsen var lätt brunmissfärgad. Även minskat klåda utefter sidorna. Naggar fortfarande på tassarna men mindre.